Tarieven

AromaTouch Massage

De AromaTouch Massage is een ontspannende behandeling met 8 pure, essentiële oliën. Deze behandeling verlicht lichamelijke en emotionele stress, en helpt je lichaam om weer in balans te komen.

Elke behandeling bestaat uit 4 fasen: stressvermindering, verbeteren van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en in balans brengen van het lichaam.

50,00

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage wordt  uitgevoerd aan de achterzijde van het lichaam, de schouders, rug, armen, handen en benen worden met rustige strijkingen behandeld.

45 minuten

32,50

Voetmassage/reflexologie

De voeten worden dmv verschillende massagetechnieken behandeld.

45 minuten

30,00

Massage rug/nek

De nek en rug worden gemasseerd . Er worden verschillende massagetechnieken gebruikt.

30 minuten

25,00

Stoelmassage

Stoelmassage wordt uitgevoerd op een speciale stoel, terwijl de te masseren persoon de kleding aanhoudt. De rug, nek en schouders worden gemasseerd dmv drukpuntmassage en strijkingen.

25 minuten

 

22,50

Indian Head Massage

Het  is een massage van het hoofd in combinatie met massage van schouders, armen en handen en gezicht. De massage wordt over de kleding heen gegeven.

30 minuten

27,50

Indian Head Massage + voetmassage

Indian Head Massage en daarna een voetmassage om u weer met beide benen op de grond te zetten.

60 minuten

42,50

60 minuten massage

Een uur massage ter ontspanning of klachtbehandeling. Deze massage kunt u zelf samenstellen uit de aangeboden massages en technieken. (muv Aromatouch)

 

40,00

90 minuten Massage

90 minuten massage ter ontspanning of klachtbehandeling. Deze massage kunt u zelf samenstellen uit de aangeboden massages en technieken. (muv Aromatouch)

55,00